Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес бях на изложението на коли в Софиа ( IEC) с 1 приятел, обаче колата на паркинг и решаваме да идим с градският транспорт до НДК , където имаме среща с 1 позната , която е от София каза ни къде да слезним с рейса и чакаме там до изложението идва рейса качваме се пригтовяме пари и чакаме чакаме не идва никой и даже си викаме " Ае тфа май аванта минахме" да ама НЕ , на следващата спирка се качват 2 контрольорки идват до нас и ние такива чакаме да извадяд билет да си купим ама няма и аз викам ами билет ще искаме и следователно тя казва ами добре 10 лева за нередовен пътник в същия момент си викам ае тая нещо се ебава с нас после ни показва някво лисче с цени което не го бяхме видяли и гледаме билетче 1 лв нередовен пътник 10 лева , и вика платайте иначе полиция ахахах не разбираме какво става и преди да почна да се обяснявам и споря приятелчето извади 10 лв и плати за него последвах го и аз... Слизаме псуваме ко става тука кви са тия суми и в последсвие като се видяхме с позната разбираме!!! Че билет трябва да се купи от шофъора или от бутка( която до изложението нямаше де) и честито 10 лв за 1 голямо нищо... Е малко тъпо мога да кажа , защото тук в " ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ" като съм се качвал на рейсчето има нон стоп жена която ти продава билетче идва до теб даваш 1 левче и се кефиш на рейса... А ТУКА схеми схеми и половина бутки ПЕРФОРАЦИИ и какво ли не , е то верно че има закон ли какво е там лепнат ама първо не го видяхме 2ро той е 1 огромен текс, който ако тръгним да го четем той тоя рейс 3 пати ще иди до орлов мост и обратно... БЕЗ КОМЕНТАР!!! Само едно нещо мога да кажа на колегите от София ДА ВИ ИМАМ И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
      Днес бях на изложението на коли в Софиа ( IEC) с 1 приятел, обаче колата на паркинг и решаваме да идим с градският транспорт до НДК , където имаме среща с 1 позната , която е от София каза ни къде да слезним с рейса и чакаме там до изложението идва рейса качваме се пригтовяме пари и чакаме чакаме не идва никой и даже си викаме " Ае тфа май аванта минахме" да ама НЕ , на следващата спирка се качват 2 контрольорки идват до нас и ние такива чакаме да извадяд билет да си купим ама няма и аз викам ами билет ще искаме и следователно тя казва ами добре 10 лева за нередовен пътник в същия момент си викам ае тая нещо се ебава с нас после ни показва някво лисче с цени което не го бяхме видяли и гледаме билетче 1 лв нередовен пътник 10 лева , и вика платайте иначе полиция ахахах не разбираме какво става и преди да почна да се обяснявам и споря приятелчето извади 10 лв и плати за него последвах го и аз... Слизаме псуваме ко става тука кви са тия суми и в последсвие като се видяхме с позната разбираме!!! Че билет трябва да се купи от шофъора или от бутка( която до изложението нямаше де) и честито 10 лв за 1 голямо нищо... Е малко тъпо мога да кажа , защото тук в " ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ" като съм се качвал на рейсчето има нон стоп жена която ти продава билетче идва до теб даваш 1 левче и се кефиш на рейса... А ТУКА схеми схеми и половина бутки ПЕРФОРАЦИИ и какво ли не , е то верно че има закон ли какво е там лепнат ама първо не го видяхме 2ро той е 1 огромен текс, който ако тръгним да го четем той тоя рейс 3 пати ще иди до орлов мост и обратно... БЕЗ КОМЕНТАР!!! Само едно нещо мога да кажа на колегите от София ДА ВИ ИМАМ И ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ!!
      Градския ни не струва от всякъде
      Теб е трябвало някой да те предупреди за системата тук
      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
        Градския ни не струва от всякъде
        Теб е трябвало някой да те предупреди за системата тук
        Трябваше Я ама аз си действам по мойта и накрая така се опарих , че още ме боли за тез 20 лева за нищо то таски да бяхме зели щеше да излезне по ефтино.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Кофти работа пич.
          Адския транспорт е под всякаква критика.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Е ти пък бива ли да зарежеш алфата и да тръгнеш с автобяса ?
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              Е ти пък бива ли да зарежеш алфата и да тръгнеш с автобяса ?
              Не бях с алфата, а с на 1 приятел баща му с Тойотата и затова и неможехме да идим с колата, защото не е моя а тфа приятелче няма книжка още.

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                Още ми е гузно за 2-та акта които имам написани преди да имам 18 години ..
                Дали ще ми направят сега проблем като ще карам курсове ?

Единия акт ми беше със Alfa Romeo 145 :P
                Нямам представа. Някой от колегите ако е по-запознат да каже!!!
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщение
                  Трябваше Я ама аз си действам по мойта и накрая така се опарих , че още ме боли за тез 20 лева за нищо то таски да бяхме зели щеше да излезне по ефтино.
                  Брате вече ще знаеш, че градския транспорт е ОТВРАТ. Ама Вие много лесно сте се дали, трябваше да поспорите малко.
                  Аз от години не съм се качвал и нямам намерение да се кача!
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                    Още ми е гузно за 2-та акта които имам написани преди да имам 18 години ..
                    Дали ще ми направят сега проблем като ще карам курсове ?

Единия акт ми беше със Alfa Romeo 145 :P
                    Хъ - Хъ - Хъ същата , като моята за какво са ти писали тея 2 актъ
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Много, ама много ме мързи бе-е-е-е-е.... Дали е от сезона, не знам. Искам вече на море...
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

• А аз искам на хижа.Малка,спокоина с хубав изглед.Едно барбеку да пуши на единия краи и сервиторка(висока с дълга руса коса и огромни цици)да ми носи постоянно ледена бира.Нема да мръдна с дни.
                        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                          А аз искам на хижа.Малка,спокоина с хубав изглед.Едно барбеку да пуши на единия краи и сервиторка(висока с дълга руса коса и огромни цици)да ми носи постоянно ледена бира.Нема да мръдна с дни.
                          хах да не сънуваш?!

Comment

• Първоначално публикувано от Silvester9 Покажи съобщение
                            хах да не сънуваш?!
                            Не.Мисля си за събота и неделя.
                            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                              А аз искам на хижа.Малка,спокоина с хубав изглед.Едно барбеку да пуши на единия краи и сервиторка(висока с дълга руса коса и огромни цици)да ми носи постоянно ледена бира.Нема да мръдна с дни.
                              Само бира ли искаш да ти носи???
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                                Само бира ли искаш да ти носи???
                                ..ами тя циците в къщи няма да си ги остави, я)
                                ...колегата си каза изискавнията, а от там нататък...кво сабя покаже)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X